Käytännön tietoa ravintolasta

Varauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu, joka sisältää menun ja kuljetuksen. Menun lisäksi valittavan juomapaketin voi maksaa etukäteen tilausvaiheessa tai vasta paikan päällä. Hyväksymme paikan päällä vain korttimaksut. Menu on saatavilla riistalla ja järvikalalla ryhditettynä tai vegaanisena. 

Lippu oikeuttaa meno-paluuseen, joka lähtee Kiasman tilausajopysäkiltä. Illalliset tulevat kestämään noin. 2,5 tuntia. Oman kuljetuksen järjestäneiden tulee olla tapahtumapaikalla 15 minuutta ennen kattausta. 

Sadesäällä pöytiin asennetaan katokset ja ravintolasalissa on runsaasti lämmittäviä vilttejä. Varauduthan silti sään mukaisiin varusteisiin, kyseessä on ulkoilmaruokailu.

Jos illallinen joudutaan peruumaan järjestävän osapuolen taholta esim. poikkeuksellisen kovien sääolosuhteiden takia, palautetaan rahat lukuunottamatta 10 euron käsittelymaksua. Lue tarkemmat ehdot alta,

Promokuva2.jpg

Käytännön tietoa

nielu_logo_2021.png

EHDOT
Varauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu, joka sisältää illallismenun ja edestakaisen kuljetuksen. 
Varaus on sitova,  muutokset henkilömäärässä tai varauksen peruminen ei oikeuta illallislippujen hyvitykseen. Ruokailu lunastetaan varauksen tekijän nimellä. 

SAAPUMINEN
Yhteiskuljetus lähtee Kiasman tilausajopysäkiltä aina tuntia ennen kattauksen alkua. Illalliselle voi saapua myös omalla kuljetuksella tai autolla. Tarkemmat ohjeet saapumiseen lähetetään varauksen tehneelle ennen tapahtumaa. 

RUOKARAJOITTEET JA ALLERGIAT
Metsässä tarjolla on vain yksi menu, joka on mahdollista saada vegaanisena, vegenä, lihattomana, kalattomana, laktoosittomana, maidottomana, pähkinätömänä ja gluteenittomana. Metsä olosuhteissa emme voi  pysty varautumaan jokaiseen erityisruokavalioon. Vakavissa allergiatapauksissa ole etukäteen yhteydessä nielu@valkoinensali.com

PÖYDÄT  
Maaston aiheuttamien luonnollisten haasteiden takia isoja pöytäseurueita ei välttämättä saada sovitettua samaan pöytään. Älä huolehdi, emme jaa esimerkiksi pariskuntaa eri pöytiin! 

KORONA JA TURVALLISUUS 
Seuraamme koronatilannetta ja varmistamme, että kokemus on kaikille mahdollisimman turvallinen. Ulkoilma on itsessään turvallinen ympäristö, jonka lisäksi pöydät jakautuvat väljästi metsään. Busseihin on sovittu tehokas pintojen siivous sekä ilmanvaihto. Suosittelemme maskia matkan ajaksi. Ethän saavu sairaana paikalle. Jätetään metsä myös mahdollisimman koskemattomaksi eikä roskata tai tallota luontoa!

TAPAHTUMAN PERUUNTUMINEN SÄÄN TAKIA
Jos illallinen joudutaan perumaan järjestävän osapuolen taholta esim. poikkeuksellisen kovien sääolosuhteiden takia, pyritään asiakkaalle löytämään uusi päivä tulevista kattauksista. Jos tämä ei ole mahdollista tai asiakas ei ole halukas vaihtamaan päivää palautetaan rahat lukuunottamatta 10 euron käsittelymaksua.