Copy of Säilöntä-min.jpg
36520149_10214986387727458_7797550075491
Kopio%20tiedostosta%20_mg_8247%20(1)_edi

Vuonna 2019 Nielu järjestettiin ensimmäisen kerran taide- ja illallistapahtumana. Päivässä loppuunmyyty ravintola keräsi ylistystä ja moni kävijä kertoikin sen olleen heidän ikimuistoisin ravintolakokemuksensa.

Illallisen on suunnitellut Nielun isä Valtteri Sinkkonen. Valtterin tunnetaan mm. Sås Cateringin perustajana ja Yrttipoikien jäsenenä, jonka lisäksi hän on kartuttanut osaamistaan useiden Helsingin huippuravintoloiden keittiössä. Valtterin intohimona on keksiä uusia tapoja luoda kokonaisvaltaisia elämyksiä, jossa pienetkin yksityiskohdat ovat mietitty loppuun asti. Metsäravintola Nielun ravintoloitsijoina toimivan mm. Valkoisesta Salista tuttu yrittäjäkaksikko Alvar Tallskog ja Ville Tikkanen. Yhdessä kolmikko lupaakin vierailleen, että kokemus tulee olemaan ainutlaatuinen ja tunnelma lämmin säästä riippumatta.

Ravintola joka meni aivan metsään..

2019 asiakaspalautetta:
 

“OK. I Just witnessed  the most awesome food experience ever made in Finland.”

 

“Kerran elämässä -kokemus Nuuksion metsässä, joka ylitti odotukset! “

 

“Hieno ilta! Helposti Espoon paras ravintola ja väittäisin että yksi Suomen parhaista, ainakin suomalaisin oikealla tavalla. Kaunis ja tyylikäs toteutus, ja erinomaiset maut. Toivottavasti jatkatte! “

 

“Pöytävarauspalvelu TableOnlineen jätettyjen palautteiden keskiarvo on täydet 5 pistettä.”

 

“ Ylisanat eivät riitä. Uskomattoman maistuva ruoka nerokkaista ja luonnonmukaisista aineksista yhdistettynä todella tarkoin valittuihin ja poikkeuksellisiin viineihin. Kaunis paikka luonnon keskellä pienessä ryhmässä ja ulkoilmassa. Hyvä palvelu, ihana tunnelma. Tätä lisää!”

 

“ Käsittämättömän hieno kokemus, ruokalajit ja viinit sopivat luonnon keskelle hyvin. Ainutlaatuinen kokemus.”

nielu_logo_2021.png